Translations:Contribute/33/fi

Jump to: navigation, search

Jos sinulla on KDE-kehitystä koskevia kysymyksiä, vaihtoehtosi ovat aika paljon samat, kuin tavallisilla käyttäjillä, pienillä muokkauksilla:

  • Lue kehittäjä-UKKt. Moniin tavallisiin kehittäjäkysymyksiin vastataan KDE-kehittäjän UKK:ssa
  • Etsi/selaa KDE-webbisivustoja. Moniin kysymyksiin vastataan myös KDE-webbisivuilla, ja niillä olevalla dokumentaatiolla. Voit etsiä kaikkia KDE-webbisivustoja kotisivulla. Sen lisäksi voit selata KDE TechBase -webbisivustoa. Ja jos mahdollista, auta selventämään sitä muokkaamalla, ja käytä talk-sivua, jos jokin on epäselvää.
  • Etsi postituslistoja. Moniin kysymyksiin on jo vastattu KDE:n postituslistoilla, erityisesti listoilla kde-devel, kde2-porting, kde-core-devel, kde-games-devel, kfm-devel ja koffice-devel. Voit etsiä näitä listoja osoitteessa lists.kde.org. Sinun pitäisi aina etsiä vastausta ennen kysymistä postituslistoilla. Kun kysyt postituslistalla, lähetät sähköpostin tuhansille ihmisille -- tee tämä vain, jos vastausta ei löydy yksinkertaisella etsinnällä.
  • Hakukoneet. Älä unohda suosikkihakukonettasi. Google on yksi parhaista hakukoneista. Google:lla voit myös etsiä etsiä suuren määrän Usenet-uutissivustoja, mikä on myös erityisen hyödyllistä, etenkin yleisissä ohjelmointi- ja gcc-aiheisissa kysymyksissä.

This page was last modified on 27 August 2011, at 15:47. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.