Difference between revisions of "Translations:Translate a Page/22/ru"

Jump to: navigation, search
(Created page with "Они отображаются в виде: <nowiki>имя ссылки</nowiki>. Ссылки также не стоит переводить,...")
 
 
Line 1: Line 1:
Они отображаются в виде: <nowiki>[[Special:myLanguage/Other page|имя ссылки]]</nowiki>. Ссылки также не стоит переводить, в то время как имя ссылки должно всегда переводится. Если у ссылки нет имени, то желательно добавить подходящее (уже переведенное).
+
Ссылки отображаются в виде: <nowiki>[[Special:myLanguage/Other page|имя ссылки]]</nowiki>. Ссылки также не стоит переводить, в то время как имя ссылки должно всегда переводится. Если у ссылки нет имени, то желательно добавить подходящее (уже переведенное).

Latest revision as of 22:34, 14 August 2011

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (Translate a Page)
These take the form <nowiki>[[Special:myLanguage/Other page|link text]]</nowiki>  The link should remain untranslated, whereas the link text should always be translated.  If no link text is present, please add suitable (translated) link text.
TranslationСсылки отображаются в виде: <nowiki>[[Special:myLanguage/Other page|имя ссылки]]</nowiki>. Ссылки также не стоит переводить, в то время как имя ссылки должно всегда переводится. Если у ссылки нет имени, то желательно добавить подходящее (уже переведенное).

Ссылки отображаются в виде: [[Special:myLanguage/Other page|имя ссылки]]. Ссылки также не стоит переводить, в то время как имя ссылки должно всегда переводится. Если у ссылки нет имени, то желательно добавить подходящее (уже переведенное).


This page was last edited on 14 August 2011, at 22:34. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.