Translations:Contribute/33/nl

Revision as of 19:20, 11 March 2013 by Willem1 (talk | contribs) (Created page with "Gaat de vraag over KDE-ontwikkeling, dan hebt u ongeveer dezelfde opties als die voor een gewone gebruiker: <blockquote> :* '''Lees de ontwikkelaars-FAQ'''. Veel vragen voor o...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Gaat de vraag over KDE-ontwikkeling, dan hebt u ongeveer dezelfde opties als die voor een gewone gebruiker:

  • Lees de ontwikkelaars-FAQ. Veel vragen voor ontwikkelaars worden beantwoord in de FAQ voor KDE-ontwikkelaars.
  • Zoek op de KDE-websites. De KDE-websites, en de documentatie die erop staat, beantwoorden ook vele vragen. U kunt alle KDE-websites doorzoeken op de homepagina. Verder kunt u de KDE TechBase-website doorbladeren. En indien mogelijk, maak deze site duidelijker en gebruik de discussiepagina als iets onduidelijk is.
  • Zoek in maillijsten. Veel vragen zijn al beantwoord op de KDE-maillijsten, in het bijzonder de lijsten kde-devel, kde2-porting, kde-core-devel, kde-games-devel, kfm-devel and koffice-devel. U kunt deze lijsten doorzoeken via lists.kde.org. Zoek altijd naar een antwoord voordat u uw vraag stelt op zo'n maillijst. Als u een vraag op een maillijst stelt, mailt u duizenden mensen -- doe dit alleen als het antwoord niet te vinden is door even te zoeken.
  • 'Zoekmachines. Vergeet uw favoriete zoekmachine niet. Eén van de beste is Google. Met Google kunt u ook de meerderheid van de Usenet-nieuwssites doorzoeken, wat bijzonder nuttig is, vooral voor vragen over programmeren en GCC.

This page was last edited on 11 March 2013, at 19:20. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.