Difference between revisions of "Contribute/Bugsquad/BugDays/PlasmaDay1/Bugs to be marked as RESOLVED"

Jump to: navigation, search
m (Bugs to be marked as RESOLVED)
m (Bugs to be marked as RESOLVED)
Line 16: Line 16:
 
*<s>{{Bug|178776}} Can't reproduce on trunk.</s> [[User:DarioAndres|Dario_Andres]]
 
*<s>{{Bug|178776}} Can't reproduce on trunk.</s> [[User:DarioAndres|Dario_Andres]]
 
** I also can't reproduce. [[User:Ruchir|Ruchir]]
 
** I also can't reproduce. [[User:Ruchir|Ruchir]]
*{{Bug|180974}} Problem solved on trunk. [[User:Anselmolsm|anselmolsm]]
+
*<s>{{Bug|180974}} Problem solved on trunk.</s> [[User:Anselmolsm|anselmolsm]]
 
*{{Bug|181015}} Works well for me on trunk r958853. [[User:Anselmolsm|anselmolsm]]
 
*{{Bug|181015}} Works well for me on trunk r958853. [[User:Anselmolsm|anselmolsm]]
 
*{{Bug|180816}} Works for me on trunk r958853. [[User:Anselmolsm|anselmolsm]]
 
*{{Bug|180816}} Works for me on trunk r958853. [[User:Anselmolsm|anselmolsm]]

Revision as of 13:43, 1 May 2009

Bugs to be marked as RESOLVED

Bugs that are no longer reproducible and have been fixed already go into this section. After they are double-checked they can be closed.

*bug #180663 taskbar usability fixed. FiNeX

  • bug #181027 Notification are more robust now: when a process (copy/move/delete) crashes, the notification is still working and it doesn't hang too. FiNeX
    • Maybe a new bug report could be done: a feedback should be given to the user informing him that the process died. FiNeX
  • bug #181206 Microblogging plasmoid display correctly username labels. FiNeX
    • P.S: I remember about this bug long time ago, but recently it has been fixed. FiNeX
  • bug #182762 I can't reproduce, the folderview is updated properly when removing the files/folder. Seems to be a graphical glitch( card/driver related?) Dario_Andres]
  • bug #182821 This is a mix of a packaging problem, and a issue that I can't reproduce on trunk forcing the packaging issue first. (asking for feedback) Dario_Andres
  • bug #181501 (bug #183039) I can't reproduce this on trunk, I remember experiencing it some time ago, but not now. Dario_Andres
  • bug #183117 Works OK here, FolderView follows the configured folder Dario_Andres
  • bug #183175 Taskbar renders OK on Desktop. Asking for feedback (plasma theme related?) Dario_Andres
  • bug #183235 I can't reproduce the bug (instructions seems a bit confusing) Dario_Andres
  • bug #182641 Can't reproduce on r958058. Ruchir
  • bug #182671 Can't reproduce on r960293. Ruchir
  • bug #182656 Can't reproduce on r960293. Ruchir
  • bug #182802 Can't reproduce on r960293. Ruchir
  • bug #171763 Multiscreen. FiNeX
    • I'm able to move plasmoids between monitors. FiNeX

KDE® and the K Desktop Environment® logo are registered trademarks of KDE e.V.Legal